Forum LaGuitarra.pl

http://www.laguitarra.pl

Nie jesteś zalogowany.

#1 2010-01-15 21:40:38

ciseda
Użytkownik
Od: Jelenia Góra

Warsztaty Gitary Flamenco

Witam.
Jeśli ktoś jest zainteresowany warsztatami flamenco w (jesień 2010 -Poznań)
proszę o kontakt.
Jeśli zbierze  się większa grupa to jest możliwość zorganizowania lekcji z zaproszonymi na festiwal flamenco mistrzami gitary.
Nie mogę nic obiecać ale organizator dyrektor Festiwalu Sławomir Dolata jest otwarty na tą propozycję.
Reszta zależy od nas.
Nie mam pojęcia ilu ludzi w Polsce uczy się grać: Tangosy, Sevillany, Guajiry,... ale wydaje mi się, że coraz więcej.
Piszę ten post licząc na zainteresowanie.
Jeśli ktoś z Państwa chciałby przyłączyć się do grupy na warsztaty to proszę o kontakt.
Proszę również o wszelkie sugestie i porady w tym zakresie.
Podaję namiary do mnie:
ciseda@o2.pl
Chętnych będę na bieżąco informował jak sprawa wygląda.

OLE!!

Daniel

#2 2010-03-19 10:42:12

ciseda
Użytkownik

Re: Warsztaty Gitary Flamenco

Witam ponownie.
W ramach festiwalu Tańca Flamenco  w  Jeleniej Górze 15-16 maja zaplanowano warsztaty gitary flamenco z Claudio 'El Compadre. Aktualnie trwają przygotowania i szczegółów jeszcze nie znamy, ale warto zaplanować ten termin.
Dokładne dane przedstawię niebawem.

#3 2010-04-21 22:32:32

ciseda
Użytkownik

Warsztaty gitary flamenco z Claudio 'El Compadre w Jeleniej Górze W ramach III Festiwalu Tańców Orientalnych i Flamenco 16.05.2010 godz. 13.00 Jeleniogórskie Centrum Kultury ul. Bankowa 28/30. Zapisy i wpłaty : www. tierra-flamenca.pl(Tajemnice prawej ręki gitarzysty flamenco-30 zł)
Informacje: ciseda@o2.pl

Pozdrawiam

#4 2010-05-04 11:44:51

ciseda
Użytkownik

4-10 Lipiec. W Szczawno Zdój.  W ramach seminarium flamenco gdzie odbywać będą się między innymi warsztaty tańca, śpiewu, gry na cajonie jest okazja skorzystać z warsztatów G I T A R Y  F L A M E N C O, które poprowadzi Octavio Lozano Montoya "Espontańo". Koszty moim zdaniem niewielkie. Więcej informacji na stronie organizatora:
http://www.arteflamenco.eu/offers.php
Dziękuję Pani Kasi za pamięć o gitarzystach.
Ole!

Stopka forum